Sportmaaltijden

Wat is jouw sportdoel vandaag?

Neem een kijkje in onze keuken!


SPORTMAALTIJDEN PREPPED BY DEGLA

Wil jij graag beter en gezonder leven, maar vind je het moeilijk om dit te combineren met je werk en sporten? Met de gezonde en betaalbare sportmaaltijden (home) prepped by Degla, haal je in één keer je maaltijden voor de hele week in huis!

WAAROM IS SPORTVOEDING ZO BELANGRIJK?

Het succes van je sportprestaties valt of staat bij welke en hoeveel voeding je binnenkrijgt. Zowel voor, tijdens als na de jouw workout! Onafhankelijk van wat voor sporter je bent, je moet altijd een goede voeding behouden om op je best te kunnen presteren. Wij van DeglaCatering staan voor je klaar om je de beste en lekkerste huisgemaakte sportvoeding te leveren. Op die manier is het sporten altijd een feestje!


11

Jarenlange ervaring

3

Sportdoelen

20

Verschillende maaltijden

Ons verhaal

Deglakok
2010 – 2021

Deglakok

Over de naam: Waar komt de naam Degla vandaan?: De naam is een verwijzing naar een kleine antilope soort met kleine hoorntjes, die alleen in de woestijn van Egypte voorkomt, en wij tijdens een vakantie tegen kwamen in het wild. Het staat voor kansen zien waar een ander die misschien niet kan zien.

DeglaCatering
2012-2021

Deglacatering

Dagelijks worden onze maaltijden bereid door onze chef-kok, gemaakt van uitsluitend dagverse ingredienten. Wij staan garant voor kwaliteit, vers en hygiene. Wij zijn daarbij zeer trots op onze maaltijden. Deze worden in eigen keuken geproduceerd. Vers en verantwoord, maar vooral erg lekker.

DeglaCatering Sportmaaltijden
2021

DeglaCatering Sportmaaltijden

DeglaCatering sportmaaltijden is een initiatief van ons omdat wij merkten dat er toch een tekort is aan kwalitatieve, versgemaakte sportmaaltijden. Zodoende hebben wij de keuze gemaakt om ons hier ook grotendeels op de focussen. Wij werken samen met diverse sportscholen in de omgeving om zo iedereen blij te maken met onze maaltijden

De beste maaltijden, alléén voor de beste sporters!